Genel Başkan Nizam: Nice 1 Mayıslara hep birlikte…

Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği Genel Başkanı Mehmet Nizam, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ve Birliğin 82. Yıl dönümü dolaysıyla mesaj yayınladı.

 

Nizam’ın mesajı şöyle:

“Değerli üreticilerimiz ve kıymetli emekçilerimiz,

Bugün, alın terinin ve emeğin bayramı olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Aynı zamanda, Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği’nin 82. kuruluş yıl dönümünü idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.

1 Mayıs 1943’te, 56 cesur Kıbrıs Türk köylüsünün önderliğinde kurulan Birliğimiz, o günden bu yana toprağı yoğuran, emeğiyle üretimi büyüten çiftçilerimizin sesi olmuştur. Kurulduğu günden bu yana geçen 82 yıl boyunca, Birliğimiz, tarım sektörünün gelişmesi, üreticilerimizin haklarının korunması ve kırsal kalkınmanın sağlanması için kararlılıkla çalışmaktadır.

Toprağa bağlılığımız, emeğe olan inancımızla birleştiğinde; hem sofralarımız bereketlenmiş, hem de toplum olarak güçlü yarınlara emin adımlarla yürümemiz mümkün olmuştur. Bu başarı, başta köylümüz ve üreticimiz olmak üzere, tarım emekçilerinin omuzlarında yükselmiştir.

1 Mayıs vesilesiyle, tüm üreticilerimizin, işçilerimizin ve emekçilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, Birliğimizin kuruluşunda emeği geçenleri saygı ve minnetle anıyorum.

Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği olarak, üreticimizin yanında olmaya, onların sesi ve güvencesi olmaya devam edeceğiz.

Nice yıllara, nice 1 Mayıslara hep birlikte, dayanışmayla…”

1 Mayıs Emek ve Dayanışma GünüBirliğin 82. Yıl dönümüKıbrıs Türk Çiftçiler Birliği Genel Başkanı Mehmet NizamKıbrıs Türk Çiftçiler Birliği’nin 82. kuruluş yıl dönümü